Alt enhver kokk bør kunne : en håndbok for alle som liker å lage mat
Omtale
Man trenger ikke dyre kjøkkenapparater eller tretti forskjellige kniver for å lage god mat. I denne boken får man den kunnskapen man trenger for å føle seg trygg på kjøkkenet. Her lærer man hvordan man tar vare på jerngryter, hva man gjør om sausen klumper seg, hvordan man skjære løk uten å gråte og hvordan man holder knivene skarpe. Det gis også råd om organisering på kjøkkenet, kutteteknikker, måling av ingredienser og mye annet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788293311706
- EAN: 978-82-93311-70-6
- Utgivelsesdato: 20.01.2020
- Utgivelsesår: 2020
- Forlag: Gursli Berg Forlag AS
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Manning, Joy, Berg, Jon
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging
- Omfang/format: 143 sider
- Målgruppe: Voksne
- Originaltittel: Stuff every cook should know
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 143