Til bords med Ibsen
Omtale
Notaker har sett på de kulinariske sidene ved Ibsens liv og diktning, og han har funnet frem til ukjente Ibseniana i menyer fra utenlandske æresmiddager. Brimi har gitt nyskapte variasjoner over litterære og biografiske retter som Noras makroner og æresdokotoral oksetunge.
Betegnelse: Notaker har sett på de kulinariske sidene ved Ibsens liv og diktning, og han har funnet frem til ukjente Ibseniana i menyer fra utenlandske æresmiddager. Brimi har gitt nyskapte variasjoner over litterære og biografiske retter som Noras makroner og æresdokotoral oksetunge.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788203260537
- EAN: 82-03-26053-5
- Utgivelsesår: 1994
- Forlag: Aschehoug
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Flerspråklig, Bokmål, Nynorsk
- Personer: Notaker, Henry, Brimi, Arne
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Ibsen, Henrik
- Omfang/format: 172 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 2
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 172