The Norwegian kitchen

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788290823233
Inngår i din bokpakke

Omtale

Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye norske retter. I første del av boka gis et innblikk i hva som gir norsk matkultur dens egenart, hvordan klima og råvaretilgang gjennom tidene har skapt våre matvaner. I siste del finnes oppskriftene. Med stikkordregister. Betegnelse: Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye norske retter. I første del av boka gis et innblikk i hva som gir norsk matkultur dens egenart, hvordan klima og råvaretilgang gjennom tidene har skapt våre matvaner. I siste del finnes oppskriftene. Med stikkordregister.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788290823233
  • EAN: 978-82-90823-23-3
  • Utgivelsesår: 1993
  • Forlag: KOM forlag
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Engelsk
  • Personer: Eide, Per, Innli, Kjell E., Wilson, Bengt
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 224