The Norwegian kitchen
Veiledende pris
kr 399,00
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788290823233
Omtale
Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye norske retter. I første del av boka gis et innblikk i hva som gir norsk matkultur dens egenart, hvordan klima og råvaretilgang gjennom tidene har skapt våre matvaner. I siste del finnes oppskriftene. Med stikkordregister.
Betegnelse: Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye norske retter. I første del av boka gis et innblikk i hva som gir norsk matkultur dens egenart, hvordan klima og råvaretilgang gjennom tidene har skapt våre matvaner. I siste del finnes oppskriftene. Med stikkordregister.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788290823233
- EAN: 978-82-90823-23-3
- Utgivelsesår: 1993
- Forlag: KOM forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Engelsk
- Personer: Eide, Per, Innli, Kjell E., Wilson, Bengt
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 224