The Culinary Professional

The Culinary Professional
The Culinary Professional
I salg. Leveringstid 7-30 virkedager
ISBN/Varenr
9781645647928
Inngår i din bokpakke

Omtale

The Lab Manual that accompanies The Culinary Professional includes food preparation labs with lab-specific performance review rubrics. The lab manual also offers food safety and sanitation, equipment identification, and table-service activities.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9781645647928
  • Utgivelsesdato: 27.10.2021
  • Utgivelsesår: 2021
  • Forlag: Erewhon Books
  • Innbinding: Heftet
  • Språk: Engelsk
  • Personer: Ross, David
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Children's Books/All Ages
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 0
  • Utgave: 0
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 224