Surdeig i alt

Surdeig i alt
Surdeig i alt
I salg
ISBN/Varenr
9788269370706
Inngår i din bokpakke

Omtale

SURDEIG I ALT er en bok for deg som ønsker å lære deg kunsten å bake med sur-deig på en enkel og ukomplisert måte. Eller for deg som allerede er godt kjent med den naturlige måten å bake på, men ønsker å utforske det mer. Maggi har gjennom årene holdt en rekke surdeigskurs, og nå deler hun sin kunnskap gjennom denne boken. I Surdeig i alt får du over 50 nye oppskrifter sammen med detaljerte trinn-for-trinn-beskrivelser. Her finner du oppskrifter på tradisjonelle brød, rundstykker, søt bakst, pizza, grytebrød, kringler og mye mer. Surdeigsbaking er for mange blitt en myteomspunnet måte å bake på og blir ofte .forbundet med lange, kompliserte prosesser. Maggi beskriver en enkel og lett forståelig prosess som alle kan få til bestående av tre ingredienser: Vann, mel og salt! Maggi har tidligere skrevet boka «Surdeig for alle» som ble en stor suksess. I den nye boka gir hun deg de samme enkle beskrivelsene sammen med mange nye og spennende oppskrifter.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788269370706
  • EAN: 978-82-693707-0-6
  • Utgivelsesdato: 06.06.2024
  • Utgivelsesår: 2024
  • Forlag: Dalheim Gård
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Gausel, Margrethe
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Surdeigsbrød, matlaging, Baking
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 225 sider
  • Målgruppe: Voksne
  • Originaltittel: Surdeig i alt
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 0
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 228