Skalldyr til hverdag og fest

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788276831795
Inngår i din bokpakke

Omtale

Aase Strømstad presenterer her retter av skalldyr til enhver anledning. Her kan man velge blant forretter, salater, supper og hovedretter. I tillegg finnes et eget kapittel med sauser og dressinger. Nybegynneren får en grundig innføring i alt om sesong, tilgjengelighet, næringsinnhold, koking og rensing, noe som gjør boken enkel å bruke. Boken er gjennomillustert med fargefotografier. Med register.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788276831795
  • EAN: 82-7683-179-6
  • Utgivelsesår: 1998
  • Forlag: Boksenteret
  • Innbinding: Innbundet
  • Serie: Det norske kjøkken
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Strømstad, Aase
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Skalldyrretter, matlaging
  • Omfang/format: 56 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 56