Skalldyr til hverdag og fest
Omtale
Aase Strømstad presenterer her retter av skalldyr til enhver anledning. Her kan man velge blant forretter, salater, supper og hovedretter. I tillegg finnes et eget kapittel med sauser og dressinger. Nybegynneren får en grundig innføring i alt om sesong, tilgjengelighet, næringsinnhold, koking og rensing, noe som gjør boken enkel å bruke. Boken er gjennomillustert med fargefotografier. Med register.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788276831795
- EAN: 82-7683-179-6
- Utgivelsesår: 1998
- Forlag: Boksenteret
- Innbinding: Innbundet
- Serie: Det norske kjøkken
- Språk: Bokmål
- Personer: Strømstad, Aase
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Skalldyrretter, matlaging
- Omfang/format: 56 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 56