Røyk og rak, tørk og grav : salting, speking, hermetisering
Omtale
En veiviser til gamle tradisjoner for konservering av mat. I denne boken får leseren en rekke råd og tips om hvordan man går frem for å speke, røke og rake kjøtt og fisk. Dette er en fin måte å foredle gode råvarer på. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788241955600
- EAN: 978-82-419-5560-0
- Utgivelsesdato: 04.08.2021
- Utgivelsesår: 2021
- Forlag: Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Hagen, Helge
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Mat, hjemmekonservering
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 263 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 3
- Illustrert: Ja
- Sider: 263