Røyk og rak, tørk og grav : salting, speking, hermetisering

Røyk og rak, tørk og grav : salting, speking, hermetisering
Røyk og rak, tørk og grav : salting, speking, hermetisering
I salg
ISBN/Varenr
9788241955600
Inngår i din bokpakke

Omtale

En veiviser til gamle tradisjoner for konservering av mat. I denne boken får leseren en rekke råd og tips om hvordan man går frem for å speke, røke og rake kjøtt og fisk. Dette er en fin måte å foredle gode råvarer på. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788241955600
  • EAN: 978-82-419-5560-0
  • Utgivelsesdato: 04.08.2021
  • Utgivelsesår: 2021
  • Forlag: Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Hagen, Helge
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Mat, hjemmekonservering
  • Sjanger: Kokebøker
  • Omfang/format: 263 sider
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 0
  • Utgave: 3
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 263