Råd for uråd
Omtale
Hvordan kan jeg vite at biffen er mør? Kan jeg redde den harde kransekaken? Hvorfor blir ikke maten jevnt kokt i mikrobølgeovnen? Hva skal jeg gjøre for å få sprø svor på skinkesteken? Du har sikkert mange ganger undret deg på hvorfor og hvordan Ingrids resultater i Fjernsynskjøkkenet alltid er så vellykkede. I denne lille boken lærer du noen av knepene fra kokekunstens verden.
Betegnelse: Hvordan kan jeg vite at biffen er mør? Kan jeg redde den harde kransekaken? Hvorfor blir ikke maten jevnt kokt i mikrobølgeovnen? Hva skal jeg gjøre for å få sprø svor på skinkesteken? Du har sikkert mange ganger undret deg på hvorfor og hvordan Ingrids resultater i Fjernsynskjøkkenet alltid er så vellykkede. I denne lille boken lærer du noen av knepene fra kokekunstens verden.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788205193062
- Utgivelsesår: 1991
- Forlag: Gyldendal
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Hovig, Ingrid Espelid
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Nei
- Sider: 32