Råd for uråd

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788205193062
Inngår i din bokpakke

Omtale

Hvordan kan jeg vite at biffen er mør? Kan jeg redde den harde kransekaken? Hvorfor blir ikke maten jevnt kokt i mikrobølgeovnen? Hva skal jeg gjøre for å få sprø svor på skinkesteken? Du har sikkert mange ganger undret deg på hvorfor og hvordan Ingrids resultater i Fjernsynskjøkkenet alltid er så vellykkede. I denne lille boken lærer du noen av knepene fra kokekunstens verden. Betegnelse: Hvordan kan jeg vite at biffen er mør? Kan jeg redde den harde kransekaken? Hvorfor blir ikke maten jevnt kokt i mikrobølgeovnen? Hva skal jeg gjøre for å få sprø svor på skinkesteken? Du har sikkert mange ganger undret deg på hvorfor og hvordan Ingrids resultater i Fjernsynskjøkkenet alltid er så vellykkede. I denne lille boken lærer du noen av knepene fra kokekunstens verden.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788205193062
  • Utgivelsesår: 1991
  • Forlag: Gyldendal
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Hovig, Ingrid Espelid
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 32