Pølser og øl : metoder, oppskrifter, kulturhistorie
Omtale
Dette er en veiviser til hjemmelaging av pølser og hjemmebrygging av øl. Boka viser hvordan pølser og øl kan lages og har vært laget i private husholdninger. Her presenteres metodene for å lykkes med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl, supplert med kulturhistoriske fakta.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788252931631
- EAN: 978-82-529-3163-1
- Utgivelsesdato: 23.11.2007
- Utgivelsesår: 2007
- Forlag: Tun forlag / Landbruksforlaget
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Hagen, Helge
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Pølser, matlaging, Øl, hjemmebrygging
- Omfang/format: 150 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 150