Pølser og øl : metoder, oppskrifter, kulturhistorie

I salg
ISBN/Varenr
9788252931631
Inngår i din bokpakke

Omtale

Dette er en veiviser til hjemmelaging av pølser og hjemmebrygging av øl. Boka viser hvordan pølser og øl kan lages og har vært laget i private husholdninger. Her presenteres metodene for å lykkes med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl, supplert med kulturhistoriske fakta.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788252931631
  • EAN: 978-82-529-3163-1
  • Utgivelsesdato: 23.11.2007
  • Utgivelsesår: 2007
  • Forlag: Tun forlag / Landbruksforlaget
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Hagen, Helge
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Pølser, matlaging, Øl, hjemmebrygging
  • Omfang/format: 150 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 0
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 150