Omsorg som arbeid : kost og ernæring
Omtale
Boka er skreven for omsorgsarbeidarutdanninga på VK1, og byggjar på dei grunnleggjande kunnskapane om kost og ernæring frå grunnkurset i helse- og sosialfag. Boka er delt i tre. Første del inneheld eit oversyn over det å arbeide med mat for andre innanfor helse- og sosialtenesta. I den andre delen ser ein på korleis arbeid med mat konkret går inn i dei ulike tenestene. Tredje del handlar om næringsmiddellovgivinga og hjelpemiddel og spesialkost som kan vere aktuelle for dei brukargruppene omsorgsarbeidaren kan komme i kontakt med. Har oppgåver, ordforklaringar og stikkordliste.
Betegnelse: Boka er skreven for omsorgsarbeidarutdanninga på VK1, og byggjar på dei grunnleggjande kunnskapane om kost og ernæring frå grunnkurset i helse- og sosialfag. Boka er delt i tre. Første del inneheld eit oversyn over det å arbeide med mat for andre innanfor helse- og sosialtenesta. I den andre delen ser ein på korleis arbeid med mat konkret går inn i dei ulike tenestene. Tredje del handlar om næringsmiddellovgivinga og hjelpemiddel og spesialkost som kan vere aktuelle for dei brukargruppene omsorgsarbeidaren kan komme i kontakt med. Har oppgåver, ordforklaringar og stikkordliste.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788250814615
- EAN: 978-82-508-1461-5
- Utgivelsesår: 1995
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Heftet
- Språk: Nynorsk
- Personer: Thommessen, Maria, Elvbakken, Kari Tove
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 2
- Utgave: 1
- Illustrert: Nei
- Sider: 170