Norwegisch kochen : traditionelle Gerichte aus ganz Norwegen
Omtale
Tradisjonsrike retter fra hele landet blir presentert i denne kokeboka som er beregnet på tyskere som vil prøve seg på norsk kokekunst. Den inneholder vel 250 oppskrifter og en del fargefotografier. Forfatteren begynner med å fortelle litt om norsk mat og mattradisjoner. Oppskriftene er inndelt i forskjellige retter: supper, fisk, skalldyr, kjøtt, poteter, grønnsaker, salater, desserter, drikker, brød og kaker. Hvert kapittel starter med en orientering om vedkommende rett. Boka er tidligere utgitt på norsk (Mat på norsk) og engelsk (Eat the Norway).
Betegnelse: Tradisjonsrike retter fra hele landet blir presentert i denne kokeboka som er beregnet på tyskere som vil prøve seg på norsk kokekunst. Den inneholder vel 250 oppskrifter og en del fargefotografier. Forfatteren begynner med å fortelle litt om norsk mat og mattradisjoner. Oppskriftene er inndelt i forskjellige retter: supper, fisk, skalldyr, kjøtt, poteter, grønnsaker, salater, desserter, drikker, brød og kaker. Hvert kapittel starter med en orientering om vedkommende rett. Boka er tidligere utgitt på norsk (Mat på norsk) og engelsk (Eat the Norway).
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788203153457
- EAN: 978-82-03-15345-7
- Utgivelsesår: 1986
- Forlag: Aschehoug
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Tysk
- Personer: Strømstad, Aase
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Nei
- Sider: 126