Norwegisch kochen : traditionelle Gerichte aus ganz Norwegen

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788203153457
Inngår i din bokpakke

Omtale

Tradisjonsrike retter fra hele landet blir presentert i denne kokeboka som er beregnet på tyskere som vil prøve seg på norsk kokekunst. Den inneholder vel 250 oppskrifter og en del fargefotografier. Forfatteren begynner med å fortelle litt om norsk mat og mattradisjoner. Oppskriftene er inndelt i forskjellige retter: supper, fisk, skalldyr, kjøtt, poteter, grønnsaker, salater, desserter, drikker, brød og kaker. Hvert kapittel starter med en orientering om vedkommende rett. Boka er tidligere utgitt på norsk (Mat på norsk) og engelsk (Eat the Norway). Betegnelse: Tradisjonsrike retter fra hele landet blir presentert i denne kokeboka som er beregnet på tyskere som vil prøve seg på norsk kokekunst. Den inneholder vel 250 oppskrifter og en del fargefotografier. Forfatteren begynner med å fortelle litt om norsk mat og mattradisjoner. Oppskriftene er inndelt i forskjellige retter: supper, fisk, skalldyr, kjøtt, poteter, grønnsaker, salater, desserter, drikker, brød og kaker. Hvert kapittel starter med en orientering om vedkommende rett. Boka er tidligere utgitt på norsk (Mat på norsk) og engelsk (Eat the Norway).
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788203153457
  • EAN: 978-82-03-15345-7
  • Utgivelsesår: 1986
  • Forlag: Aschehoug
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Tysk
  • Personer: Strømstad, Aase
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 126