Norsk mat uten grenser : fra tradisjonsrik norsk hverdagsmat til kokekunst i verdenseliten
Omtale
Dette er en kokebok som spenner fra tradisjonsrik norsk hverdagskost til kokekunst i den gastronomiske verdenseliten. oppskrifter på noe godt til kaffen og til aperitffen. Familien til Harald Osa stammer fra Jæren og Helgelandskysten, og i boka bidrar hans mor med bakst og tradisjonelle norske retter.
Betegnelse: Dette er en kokebok som spenner fra tradisjonsrik norsk hverdagskost til kokekunst i den gastronomiske verdenseliten. oppskrifter på noe godt til kaffen og til aperitffen. Familien til Harald Osa stammer fra Jæren og Helgelandskysten, og i boka bidrar hans mor med bakst og tradisjonelle norske retter.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788200036050
- EAN: 82-00-03605-7
- Utgivelsesår: 1988
- Forlag: Universitetsforlaget
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Osa, Harald, Wilson, Bengt
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Omfang/format: 143 s.
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 143