Norsk mat og kultur : en reise i landet vårt
Omtale
Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.
Betegnelse: Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788278880746
- EAN: 978-82-7888-074-6
- Utgivelsesdato: 20.02.2008
- Utgivelsesår: 2008
- Forlag: Norsk Fakta Forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Brimi, Arne, Kaspersen, Ardis
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging, Norge
- Omfang/format: 352 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 352