Norsk mat gjennom tidene : tradisjonsmat fra naturens spiskammer

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788251204224
Inngår i din bokpakke

Omtale

Forfatterne viser her et utvalg norsk tradisjonsmat, basert på norske råvarer. Formålet er å lære leseren å benytte de norske råvarene. Her er oppskrifter, historikk, illustrasjoner, samt et innholdsregister bak i boka. Betegnelse: Forfatterne viser her et utvalg norsk tradisjonsmat, basert på norske råvarer. Formålet er å lære leseren å benytte de norske råvarene. Her er oppskrifter, historikk, illustrasjoner, samt et innholdsregister bak i boka.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788251204224
  • Utgivelsesår: 1993
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Serie: Levende norske tradisjoner
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Osa, Harald, Ulltveit, Gudrun, Wilson, Bengt
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 2
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 128