Norges landbrukshistorie. Bd. III : 1814-1920 : kontinuitet og modernitet

I salg
ISBN/Varenr
9788252160246
Inngår i din bokpakke

Omtale

Band 3 av Norges Landbrukshistorie opnar med hendingane på Eidsvoll i 1814, og følgjer utviklinga i jordbrukssamfunnet fram til 1920. Dette er ein periode med store omveltingar, og det norske landbruket blir mellom anna presentert i lys av politisk demokratisering, organisering på ulike plan, folkeauke, økonomisk utvikling, industrialisering og auka opplysning. Ein raud tråd i framstillinga er vekselvirkninga mellom det tradisjonelle og det "nye", moderne jordbruket. Har litteraturliste, personregister, stedsnavnregister og saksregister. Betegnelse: Band 3 av Norges Landbrukshistorie opnar med hendingane på Eidsvoll i 1814, og følgjer utviklinga i jordbrukssamfunnet fram til 1920. Dette er ein periode med store omveltingar, og det norske landbruket blir mellom anna presentert i lys av politisk demokratisering, organisering på ulike plan, folkeauke, økonomisk utvikling, industrialisering og auka opplysning. Ein raud tråd i framstillinga er vekselvirkninga mellom det tradisjonelle og det "nye", moderne jordbruket. Har litteraturliste, personregister, stedsnavnregister og saksregister.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon