Nordsjøvegen : fra Stavanger til Hidra : en matsafari
Omtale
Denne kokeboka følger Nordsjøvegen fra Stavanger i vest til Hidra i sør. Jon Berg – historiker, vinkelner og tidligere NRK-journalist – reiser langs veien og stopper innom de beste spisestedene underveis. Herfra leveres oppskrifter basert på de flotte råvarene som finnes i matområdet, fra sjøen så vel som de frodige gårdene som leverer kjøtt, meieriprodukter, grønnsaker og frukt i toppklasse. Samtidig undersøker Berg de ulike stedenes kulinariske egenart. Oppskriftene krever ikke mange ingredienser eller avanserte teknikker, men den gode kvaliteten på råvarene vektlegges i desto større grad. Boka har register. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788293311454
- EAN: 978-82-93311-45-4
- Utgivelsesdato: 25.09.2018
- Utgivelsesår: 2018
- Forlag: Gursli Berg Forlag AS
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Berg, Jon, Paiewonsky, Paul
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging, Rogaland
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 229 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 229