Når viltet er skutt : behandling av norsk vilt med oppskrifter

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788205206090
Inngår i din bokpakke

Omtale

Boka tar for seg av samtlige av vårt lands jaktbare matviltarter, storvilt, småvilt og fugl, og følger viltets vei fra fallsted til kjøkken og tallerken. All behandling av viltet er omtalt: utvomming, transport, flåing, mørning og oppdeling. Med kilder og oppskriftsregister. Betegnelse: Boka tar for seg av samtlige av vårt lands jaktbare matviltarter, storvilt, småvilt og fugl, og følger viltets vei fra fallsted til kjøkken og tallerken. All behandling av viltet er omtalt: utvomming, transport, flåing, mørning og oppdeling. Med kilder og oppskriftsregister.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788205206090
  • EAN: 978-82-05-20609-0
  • Utgivelsesår: 1992
  • Forlag: Gyldendal
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Hagen, Helge
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 2
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 149