Når viltet er skutt : behandling av norsk vilt - matoppskrifter

Utsolgt
Når viltet er skutt : behandling av norsk vilt - matoppskrifter
Når viltet er skutt : behandling av norsk vilt - matoppskrifter
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788276433531
Inngår i din bokpakke

Omtale

Boken tar for seg alt som skjer med viltet, fra skuddet går til det ligger på tallerkenen. Forfatteren tar for seg samtlige av Norges jaktbare matviltarter, storvilt, småvilt og fugl, og omtaler all behandling av viltet: utvomming, transport, flåing, mørning og oppdeling. Dette er en ny og utvidet utgave av boken som kom ut første gang i 1992. Dette er også en omfattende kokebok med både klassiske viltoppskrifter og mer moderne tilberedningsmåter. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788276433531
  • EAN: 82-7643-353-7
  • Utgivelsesdato: 15.02.2008
  • Utgivelsesår: 2004
  • Forlag: Bokklubben Villmarksliv
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Hagen, Helge
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Vilt, matlaging
  • Omfang/format: 223 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 223