Mestermøte : mat mellom himmel og hav med Charles Tjessem og Edwin Gutierrez
Omtale
I denne kokeboken møter verdensmester i kokkekunst, Charles Tjessem, den bolivianske mesterkokken Edvin Guiterrez. Guiterrez fikk anledning til å utvikle sitt kokketalent gjennom gatebarnprosjektet Alcalay, og i dette mestermøtet treffes to ulike matkulturer. Mat, klima og landskap er nøye forbundet og det er forskjell på matkultur fra norskekysten og det bolivianske høylandet. Samtidig har alle kokker av internasjonalt format lært å forfine sitt repertoar i regi av det franske kjøkken. Kjell Arild Pollestad står bak teksten som beskriver møtet mellom de to kokkene, og fotografen Pål Rødahl bak bildene. Oppskriftene er ført i pennen av Pollestad som ikke har glemt at det vesentligste med en kokebok er at den skal kunne brukes.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788275471404
- EAN: 82-7547-140-0
- Utgivelsesår: 2003
- Forlag: Forlaget Press
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Pollestad, Kjell Arild
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging
- Omfang/format: 223 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 223