Mat på norsk : tradisjonsrike retter fra hele landet
Omtale
En fargeillustrert kokebok med ca.250 oppskrifter som man regner som typisk norske. Man har stort sett konsentrert seg om retter som brukes overalt i landet eller i hvert fall har en vid utbredelse. Forfatteren begynner med å fortelle litt om norsk mat og mattradisjoner. Oppskriftene er inndelt i forskjellige retter: supper, fisk, skalldyr, kjøtt, poteter, grønnsaker, salater, desserter, drikker, brød og kaker. Hvert kapittel starter med en orientering om vedkommende rett. Boka er også utgitt på engelsk (Eat the Norway) og tysk (Norwegisch kochen).
Betegnelse: En fargeillustrert kokebok med ca.250 oppskrifter som man regner som typisk norske. Man har stort sett konsentrert seg om retter som brukes overalt i landet eller i hvert fall har en vid utbredelse. Forfatteren begynner med å fortelle litt om norsk mat og mattradisjoner. Oppskriftene er inndelt i forskjellige retter: supper, fisk, skalldyr, kjøtt, poteter, grønnsaker, salater, desserter, drikker, brød og kaker. Hvert kapittel starter med en orientering om vedkommende rett. Boka er også utgitt på engelsk (Eat the Norway) og tysk (Norwegisch kochen).
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788203114083
- Utgivelsesår: 1984
- Forlag: Aschehoug
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Strømstad, Aase
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 3
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 111