Mat og medisin : lærebok i generell og klinisk ernæring
Veiledende pris
kr 879,00
I salg
ISBN/Varenr
9788202643904
Omtale
Mat og medisin – Lærebok i generell og klinisk medisin gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse. Riktig sammensatt ernæring er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel og en viktig faktor for å forebygge sykdom. I boken er det lagt vekt på å forklare mekanismer for hvordan næringsstoffer utøver sine biologiske effekter. Matens betydning for forebygging av sykdom har en viktig plass i moderne medisin.
Boken er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, idrett, fysioterapi og sykepleie.
]]>Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788202643904
- EAN: 978-82-02-64390-4
- Utgivelsesdato: 11.06.2019
- Utgivelsesår: 2019
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Blomhoff, Rune, Drevon, Christian André
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Ernæring, kosthold
- Omfang/format: 540 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 7
- Illustrert: Ja
- Sider: 540