Mat hver dag : oppskriftsamling
Omtale
Matlaging i hverdagen og i arbeid med kost og ernæring som fag, krever at man vet hva man skal lage og hvordan. Denne oppskriftsamlingen kan brukes til oppøving av grunnleggende ferdigheter i matlaging ut fra et helsemessig perspektiv. Den omfatter både retter som er vanlige og tradisjonelle i Norge, retter som har sin opprinnelse i andre land, og oppskrifter for tilberedning av mat for mennesker med spesielle behov eller behov for spesialkost. Har oppskrifts- og emneregister. Illustrert.
Betegnelse: Matlaging i hverdagen og i arbeid med kost og ernæring som fag, krever at man vet hva man skal lage og hvordan. Denne oppskriftsamlingen kan brukes til oppøving av grunnleggende ferdigheter i matlaging ut fra et helsemessig perspektiv. Den omfatter både retter som er vanlige og tradisjonelle i Norge, retter som har sin opprinnelse i andre land, og oppskrifter for tilberedning av mat for mennesker med spesielle behov eller behov for spesialkost. Har oppskrifts- og emneregister. Illustrert.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788250816060
- Utgivelsesår: 1995
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Heftet
- Språk: Bokmål
- Personer: Thommessen, Maria
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Nei
- Sider: 122