Mat for hjernen
Omtale
I denne boken gir lege og hjerneforsker en innføring i hvordan kostholdet påvirker hjernen vår, og hva som styrer de matvalgene vi tar. Han gir konkrete tips om hva man bør spise og oppskrifter på mat som er sunn for kropp og hjerne. Riktig mat kan gjøre oss mer kreative, forebygge demens og hjertesykdommer og minske risikoen for depresjon. Det gis også tips om hjerneføde på eksamensdager og andre dager som krever god konsentrasjon. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788248927457
- EAN: 978-82-489-2745-7
- Utgivelsesdato: 24.02.2021
- Utgivelsesår: 2021
- Forlag: Kagge forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Hjelle, Ole Petter, Sundfør, Tine Mejlbo
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Hjernen, menneskelig fysiologi, Ernæring, kosthold
- Omfang/format: 165 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 165