Lutefisken, rakefisken og silda i norsk tradisjon
Omtale
Lutefisk, rakefisk og sild spilte viktige roller gjennom mange hundre år i det gamle norske kostholdet, og de forsvarer sine posisjoner den dag i dag. Denne boken er først og fremst skrevet for alle lutefisk, rakefisk, og sildeentusiaster som også gjerne vil vite noe om disse spesielle fiskerettenes plass i historien. For den som er glad i å lage mat selv, tar Riddervold med noen av sine favorittoppskrifter for å vise at lutefisk, rakefisk og sild også er god, sunn og spennende mat til mange anledninger.
Betegnelse: Lutefisk, rakefisk og sild spilte viktige roller gjennom mange hundre år i det gamle norske kostholdet, og de forsvarer sine posisjoner den dag i dag. Denne boken er først og fremst skrevet for alle lutefisk, rakefisk, og sildeentusiaster som også gjerne vil vite noe om disse spesielle fiskerettenes plass i historien. For den som er glad i å lage mat selv, tar Riddervold med noen av sine favorittoppskrifter for å vise at lutefisk, rakefisk og sild også er god, sunn og spennende mat til mange anledninger.