Lett traktering
Omtale
Kokeboka Lett traktering kom opprinneleg ut i 1973. 40 år etter ønskjer forlaget å heidra Ingrid Espelid Hovig ved å gi boka ut på nytt. Dette var den andre kokeboka Hovig laga, og ho gir eit innblikk i korleis det norske kjøkkenet var i ei tid der mange nye rettar vart introdusert her til lands. Her finn du mellom anna oppskrifter på svinerygg, laksesalat, bidos og høne på austerlandsk vis. Andreas Viestad har skrive eit nytt forord til boka. Med desse oppskriftene kan du framleis traktere lett!
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788252184389
- EAN: 978-82-521-8438-9
- Utgivelsesdato: 30.10.2013
- Utgivelsesår: 2013
- Forlag: Det Norske Samlaget
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Nynorsk
- Personer: Hovig, Ingrid Espelid
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging
- Omfang/format: 44 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 2
- Illustrert: Ja
- Sider: 44