Lekre retter på 10, 20 og 30 minutter
Omtale
Boken inneholder oppskrifter på forretter, småretter, salater, hovedretter, desserter og kaker man kan lage på kort tid. Fremgangsmåten beskrives trinn for trinn, og gjennom boken gis en rekke tips om råvarer og tilberedning med mer. Boken er delt inn etter tilberedningstid på henholdsvis ti, tyve og tredve minutter. Har register.
Betegnelse: Boken inneholder oppskrifter på forretter, småretter, salater, hovedretter, desserter og kaker man kan lage på kort tid. Fremgangsmåten beskrives trinn for trinn, og gjennom boken gis en rekke tips om råvarer og tilberedning med mer. Boken er delt inn etter tilberedningstid på henholdsvis ti, tyve og tredve minutter. Har register.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788278224458
- EAN: 978-82-7822-445-8
- Utgivelsesår: 2006
- Forlag: Spektrum forlag
- Innbinding: Spiralrygg
- Serie: Mat på 10, 20 og 30 minutter
- Språk: Bokmål
- Personer: Frydenlund, Hege
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Omfang/format: 190 sider
- Målgruppe: Voksne
- Originaltittel: Time to cook great meals
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 190