La cuisine Norvégienne
Veiledende pris
kr 399,00
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788290823257
Omtale
Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye norske retter. I første del av boka gis et innblikk i hva som gir norsk matkultur dens egenart, hvordan klima og råvaretilgang gjennom tidene har skapt våre matvaner. I siste del finnes oppskriftene. Med stikkordregister.
Betegnelse: Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye norske retter. I første del av boka gis et innblikk i hva som gir norsk matkultur dens egenart, hvordan klima og råvaretilgang gjennom tidene har skapt våre matvaner. I siste del finnes oppskriftene. Med stikkordregister.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788290823257
- Utgivelsesår: 2002
- Forlag: KOM forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Fransk
- Personer: Innli, Kjell E., Eide, Per, Wilson, Bengt
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Originaltittel: Vårt norske kjøkken
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 4
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 224