Kva skal vi ha i glaset?

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788200415145
Inngår i din bokpakke

Omtale

Det kreves mye av den som skal anbefale og planlegge drikkevarer i ulike prisklasser, til ulike retter og til forskjellige gjester. Denne boka gir bakgrunnskunnskap om drikkevarer og en innføring i bl.a. følgende temaer: vinens historie i ulike land, druer, jordsmonn og klima, vindistriktene, vinfikasjon og fremstilling av brennevin, øl, alkoholfri vin og mineralvann. Boka egner seg også som oppslagsbok. Har stikkordregister og liste over faguttrykk. Illustrert. Betegnelse: Det kreves mye av den som skal anbefale og planlegge drikkevarer i ulike prisklasser, til ulike retter og til forskjellige gjester. Denne boka gir bakgrunnskunnskap om drikkevarer og en innføring i bl.a. følgende temaer: vinens historie i ulike land, druer, jordsmonn og klima, vindistriktene, vinfikasjon og fremstilling av brennevin, øl, alkoholfri vin og mineralvann. Boka egner seg også som oppslagsbok. Har stikkordregister og liste over faguttrykk. Illustrert.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788200415145
  • Utgivelsesår: 1995
  • Forlag: Universitetsforlaget
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Nynorsk
  • Personer: Teien, Thor Richard
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 2
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 216