Kva skal vi ha i glaset?
Omtale
Det kreves mye av den som skal anbefale og planlegge drikkevarer i ulike prisklasser, til ulike retter og til forskjellige gjester. Denne boka gir bakgrunnskunnskap om drikkevarer og en innføring i bl.a. følgende temaer: vinens historie i ulike land, druer, jordsmonn og klima, vindistriktene, vinfikasjon og fremstilling av brennevin, øl, alkoholfri vin og mineralvann. Boka egner seg også som oppslagsbok. Har stikkordregister og liste over faguttrykk. Illustrert.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788200415145
- EAN: 978-82-00-41514-5
- Utgivelsesår: 1995
- Forlag: Universitetsforlaget
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Nynorsk
- Personer: Teien, Thor Richard
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Målgruppe: Voksne
- Originaltittel: Kva skal vi ha i glaset?
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 2
- Illustrert: Ja
- Sider: 216