Kunsten å ikke kaste mat
Omtale
Minst en tredel av all mat som produseres ender i søpla. Det er et økonomisk problem, og ikke minst katastrofalt for klimaet og miljøet vårt. Denne boka viser hvordan hver og en av oss kan bidra til å redusere mengden mat som kastes. Forfatteren tar for seg mer enn 100 av våre vanligste matvarer og forklarer hvordan vi kan vurdere holdbarheten med egne sanser. Matvarene er inndelt i kategorier som meierivarer, egg og brød, grønnsaker, kjøtt og tørrvarer. Boka gir også råd om oppbevaring, planlegging og bruk av restemat. Rikt illustrert med grafikker og fotografier. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788293615002
- EAN: 978-82-93615-00-2
- Utgivelsesdato: 04.09.2017
- Utgivelsesår: 2017
- Forlag: Handverk forlag
- Innbinding: Heftet
- Språk: Bokmål
- Personer: Horne, Thomas, Eick, Colin, Platou, Eivind Stoud
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matkasting, matvarer og matlaging
- Omfang/format: 191 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 191