Konservering av mat : tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Omtale
Boka inneholder en oversikt over de gamle, norske tradisjonene og teknikkenesom har vært benyttet for å ta vare på matvarene. Bokas første kapittel ser på matkonservering i historisk lys. Neste kapittel tar for seg mikroorganismer, miljøforhold og de nedbrytende elementene i matvarer. Tredje kapittel gir en oversikt over de ulike matkonserveringsmetodene, menssiste kapittel tar for seg konservering av kjøtt, fisk og vegetabiler. Litteraturliste. Stikkordregister. Sv./hv.- og fargeillustrasjoner. (Kvartformat.)
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788251204217
- EAN: 82-512-0421-6
- Utgivelsesår: 1993
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Riddervold, Astri
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Omfang/format: 96 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 3
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 96