Konservering av mat : tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788251204217
Inngår i din bokpakke

Omtale

Boka inneholder en oversikt over de gamle, norske tradisjonene og teknikkenesom har vært benyttet for å ta vare på matvarene. Bokas første kapittel ser på matkonservering i historisk lys. Neste kapittel tar for seg mikroorganismer, miljøforhold og de nedbrytende elementene i matvarer. Tredje kapittel gir en oversikt over de ulike matkonserveringsmetodene, menssiste kapittel tar for seg konservering av kjøtt, fisk og vegetabiler. Litteraturliste. Stikkordregister. Sv./hv.- og fargeillustrasjoner. (Kvartformat.)
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788251204217
  • EAN: 82-512-0421-6
  • Utgivelsesår: 1993
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Riddervold, Astri
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Omfang/format: 96 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 3
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 96