Kokken og skriveren : den gastronomiske litteraturens historie

Veiledende pris
kr 399,00
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788203293351
Inngår i din bokpakke

Omtale

Henry Notaker tar i denne boken for seg den gastronomiske litteraturens historie. Det handler om kokekunstnernes oppdagelser, om hvordan de enkelte rettene har fått sine navn, om kvinnelige husholdersker i konflikt med hoffkokker, om tyverier og plagiater, om filosofer, politikere, leger og astrologer som blander seg opp i hva folk skal spise. Henry Notaker er særlig kjent for kulturprogrammer på fjernsyn. Han har også skrevet kulturhistoriske bøker om blant annet mathistorie og sakprosa om politiske forhold utenlands.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788203293351
  • EAN: 978-82-03-29335-1
  • Utgivelsesdato: 05.09.2012
  • Utgivelsesår: 2012
  • Forlag: Aschehoug
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Notaker, Henry
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Kokebøker, Historie og kritikk
  • Omfang/format: 479 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 0
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 479
    mgctlbxN$MZP mgctlbxV$5.2.8 mgctlbxL$C mgctlbxP$magento 2