Fugl og kjøtt
Omtale
Kokkelandslaget byr i denne boken på sine aller beste oppskrifter med råvarer av fugl og kjøtt, og benytter råvarer og smakskombinasjoner de selv er glad i. Kokkene hjelper leseren forbi de mange fallgruvene og fellene på kjøkkenet og deler det de kan om mat. Med forklaringer og beskrivelse av fremgangsmåter hjelper landslagskokkene hverdagskokker med å lage mat på landslagsnivå. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788275471930
- EAN: 82-7547-193-1
- Utgivelsesår: 2005
- Forlag: Forlaget Press
- Innbinding: Innbundet
- Serie: Kokkelandslagets favoritter
- Språk: Bokmål
- Personer: Jenssen, Hugo Lauritz
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Kjøttretter, matlaging, Fjærkre
- Omfang/format: 96 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 96