Kjøkkenveien til Vestsverige : en guide til lyst og lengsel
Omtale
Fra slott til sjøbu, fra herregård til kafé. I denne boken kan du bli med forfatterne og fotografene til tre stjernesteder i Göteborg og 30 restauranter i Bohuslän, Dalsland og Västergötland. Alle restaurantene oppfyller kvalitetskravene til Västsvenska Mersmak. Boken inneholder oppskrifter, presentasjon av stedet og den forteller om flere utvalgte severdigheter. Den presenterer også et utvalg av gårdsbutikker i Vest-Sverige og Vest-Svensker som er blitt utnevnt til årets kokk. Har oppskriftsregister og forfatterpresentasjon.
Betegnelse: Fra slott til sjøbu, fra herregård til kafé. I denne boken kan du bli med forfatterne og fotografene til tre stjernesteder i Göteborg og 30 restauranter i Bohuslän, Dalsland og Västergötland. Alle restaurantene oppfyller kvalitetskravene til Västsvenska Mersmak. Boken inneholder oppskrifter, presentasjon av stedet og den forteller om flere utvalgte severdigheter. Den presenterer også et utvalg av gårdsbutikker i Vest-Sverige og Vest-Svensker som er blitt utnevnt til årets kokk. Har oppskriftsregister og forfatterpresentasjon.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9789127354937
- Utgivelsesår: 2002
- Innbinding: Innbundet
- Serie: Västra Gastronomiska Akademins skriftserie
- Språk: Bokmål
- Personer: Stenberg, Birgitta, Edwardson, Åke, Lärn Sundvall, Viveca, Mårtenson, Jan, Nestorsson, Lisa, Yeh, Tomas
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 200