Kjøkkenveien : en bok om mat og arbeid
Omtale
Boka gir oss et innblikk i hvordan livet på et profesjonelt restaurantkjøkken virkelig er. Utad har kokkene blitt kjendiser og kulturelle helter, og profesjonelle kjøkken framstilles som mytisk og magisk i magasiner og på TV. Samtidig er kokkefaget et lavstatusyrke med lave lønninger, dårlige arbeidsbetingelser og harde fysiske krav. Andreas Delsett fikk tilbudet om å jobbe en periode på et restaurantkjøkken. Han så for seg en lærerik tid i en spennende verden. I stedet ble tiden på Restaurant Stock i Oslo både utmattende og utfordrende. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788232802951
- EAN: 978-82-328-0295-1
- Utgivelsesdato: 12.09.2019
- Utgivelsesår: 2019
- Forlag: Forlaget Press
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Delsett, Andreas Liebe
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Kokker, Restauranter og kaféer, Matlaging
- Omfang/format: 359 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Nei
- Sider: 353