Kjøkkenveien : en bok om mat og arbeid

Utsolgt
Kjøkkenveien : en bok om mat og arbeid
Kjøkkenveien : en bok om mat og arbeid
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788232802951
Inngår i din bokpakke

Omtale

Boka gir oss et innblikk i hvordan livet på et profesjonelt restaurantkjøkken virkelig er. Utad har kokkene blitt kjendiser og kulturelle helter, og profesjonelle kjøkken framstilles som mytisk og magisk i magasiner og på TV. Samtidig er kokkefaget et lavstatusyrke med lave lønninger, dårlige arbeidsbetingelser og harde fysiske krav. Andreas Delsett fikk tilbudet om å jobbe en periode på et restaurantkjøkken. Han så for seg en lærerik tid i en spennende verden. I stedet ble tiden på Restaurant Stock i Oslo både utmattende og utfordrende. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788232802951
  • EAN: 978-82-328-0295-1
  • Utgivelsesdato: 12.09.2019
  • Utgivelsesår: 2019
  • Forlag: Forlaget Press
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Delsett, Andreas Liebe
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Kokker, Restauranter og kaféer, Matlaging
  • Omfang/format: 359 sider
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 0
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 353