Kjøkkentips : råvarer, utstyr og matlaging
Omtale
Scott Givot og Ingrid Espelid Hovig kommer her med sine beste tips og gode råd til problemer som vanligvis ikke blir behandlet i kokebøkene. Det kan for eksempel være at deigen ikke vil heve seg eller at majonesen skiller seg. De tar dessuten for seg hvordan du skal bruke ulike former for krydder og krydderblandinger, om fisken er fersk eller frukten er moden. Det er sausen som avgjør om man er en god kokk, og her finnes en rekke grunnoppskrifter basert på hjemmelaget kraft. Boken kan dessuten hjelpe deg med hvordan du best fjerner rødvinsflekker fra duken, pusser sølvtøy på en tidsbesparende måte og sliper kniver. Gjennomillustrert med fargefotografier.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788205339798
- Utgivelsesår: 2006
- Forlag: Gyldendal
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Hovig, Ingrid Espelid, Givot, Scott
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging
- Omfang/format: 150 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 150