Kjøkkentips : råvarer, utstyr og matlaging

Veiledende pris
kr 249,00
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788205339798
Inngår i din bokpakke

Omtale

Scott Givot og Ingrid Espelid Hovig kommer her med sine beste tips og gode råd til problemer som vanligvis ikke blir behandlet i kokebøkene. Det kan for eksempel være at deigen ikke vil heve seg eller at majonesen skiller seg. De tar dessuten for seg hvordan du skal bruke ulike former for krydder og krydderblandinger, om fisken er fersk eller frukten er moden. Det er sausen som avgjør om man er en god kokk, og her finnes en rekke grunnoppskrifter basert på hjemmelaget kraft. Boken kan dessuten hjelpe deg med hvordan du best fjerner rødvinsflekker fra duken, pusser sølvtøy på en tidsbesparende måte og sliper kniver. Gjennomillustrert med fargefotografier.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788205339798
  • Utgivelsesår: 2006
  • Forlag: Gyldendal
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Hovig, Ingrid Espelid, Givot, Scott
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Matlaging
  • Omfang/format: 150 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 0
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 150
    mgctlbxN$MZP mgctlbxV$5.2.8 mgctlbxL$C mgctlbxP$magento 2