Kjøkkenfavoritter : bokpakke 1-4
Omtale
Chili: Oppskriftene i denne boka viser hvordan chili brukes i matlaging fra Marokko til Singapore. Den har bl.a. oppskrifter på guacamole, chili con carne, thaigryte og vodka chili. Hvitløk: Hvitløk : lekre retter med hvitløk til enhver anledning. Tomat: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der tomater er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både supper, pastaretter, kjøtt- og fiskeretter og grønnsakretter. Sopp: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der både fersk og tørket sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på bl.a. forskjellige soppsupper, salater, pizza og risotto.
Betegnelse: Chili: Oppskriftene i denne boka viser hvordan chili brukes i matlaging fra Marokko til Singapore. Den har bl.a. oppskrifter på guacamole, chili con carne, thaigryte og vodka chili. Hvitløk: Hvitløk : lekre retter med hvitløk til enhver anledning. Tomat: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der tomater er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på både supper, pastaretter, kjøtt- og fiskeretter og grønnsakretter. Sopp: Boka inneholder oppskrifter fra alle verdenshjørner der både fersk og tørket sopp er en viktig ingrediens. Den har oppskrifter på bl.a. forskjellige soppsupper, salater, pizza og risotto.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788231605058
- Utgivelsesdato: 01.01.2013
- Utgivelsesår: 2009
- Forlag: Spektrum forlag
- Innbinding: Innbundet
- Serie: Ingredienser
- Språk: Bokmål
- Personer: Doeser, Linda, Erichsen, Dorthe, Frydenlund, Hege, Mackley, Lesley, Thomas, Karen, Williams, Judy
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Originaltittel: Chilli : a fiery feast of red-hot recipes ; Garlic : a sumpt
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 0