Italia : en matsafari : Liguria, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Toscana, Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Roma, Sicilia
Omtale
I denne gastronomiske guiden til Italia finner du oppskrifter på italienske spesialiteter som pasta carbonara, ravioli og risotto, men også spennende retter fra Michelin-restauranter. Flere italienske kokker deler sine beste oppskrifter. I tillegg til gis det en rekke tips til gode restauranter, hoteller og mat- og vinprodusenter. Forfatteren tar leseren med over hele Italia, blant annet Piemonte, Roma, Sicilia og Bologna. Rikt illustrert. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788293311249
- EAN: 978-82-93311-24-9
- Utgivelsesdato: 06.09.2016
- Utgivelsesår: 2016
- Forlag: Gursli Berg Forlag AS
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Berg, Jon, Gursli-Berg, Gunhild, Lambrechts, Kristian, Paiewonsky, Paul
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging, Italia
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 271 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 271