Hvordan koke vann : alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om
Omtale
I denne revolusjonerende kokeboka tar matjournalist Andreas Viestad for seg kokekunstens små og store utfordringer og mysterier og viser deg klassiske og moderne teknikker du har bruk for hver gang du lager mat. Boka er breddfull av informasjon du blir klokere av, med mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av.
Betegnelse: Boka gir en introduksjon til de viktigste teknikkene du bør kjenne til på kjøkkenet, fra å få vann til å koke, til å lage emulsjonssauser og hvordan du kan rense en nytrukket fisk. Den beskriver prosessene steg for steg og inneholder oppskrifter på retter med fisk, skalldyr, kjøtt og fugl, sauser, kraft og grønnsakretter. Har litteraturliste og register.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788202282950
- EAN: 978-82-02-28295-0
- Utgivelsesdato: 11.01.2008
- Utgivelsesår: 2008
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Heftet
- Språk: Bokmål
- Personer: Viestad, Andreas, Randem, Mette
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging
- Omfang/format: 267 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 267