Hverdagskost og festmat langs primstaven
Omtale
Birger Sivertsen og Arne Brimi gir her en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat – i tillegg til fastelavn, påske og pinse. Leseren får være med på en reise i norske tradisjoner, samt presentasjon av nydelig mat.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788292526538
- EAN: 978-82-92526-53-8
- Utgivelsesdato: 17.08.2011
- Utgivelsesår: 2011
- Forlag: Publicom Forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Flerspråklig, Nynorsk, Bokmål
- Personer: Sivertsen, Birger, Brimi, Arne
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging, Merkedager
- Omfang/format: 294 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 294