Hjortevilt : kjøttbehandling
Omtale
Denne boka er en veileder for for feltbehandling, partering, stykking og fryselagring av hjortevilt, beregnet på både nybegynnere og mer erfarne jegere. Boka gir en trinn-for-trinn-forklaring på hvordan en parterer og lagrer hjortevilt, i tillegg til tips og tiltak når en støter på utfordringer med værforhold, transport eller skuddplassering. Boka er laminert for at den skal være enkel å ta med seg på jakt. Forklaringene er akkompagnert av fotografier tatt av Arne Nohr, som har 45 års erfaring med storviltjakt. Kirsten Winge er kokebokforfatter og har blant annet skrevet boka “Perfekt viltkjøtt” (2016). Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788241951329
- EAN: 978-82-419-5132-9
- Utgivelsesdato: 06.08.2020
- Utgivelsesår: 2020
- Forlag: Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke
- Innbinding: Spiralrygg
- Språk: Bokmål
- Personer: Winge, Kirsten, Nohr, Arne
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Hjortevilt, slakting og kjøttskjæring
- Omfang/format: 63 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 63