Gastronomi : til bords med historien
Omtale
Mat er kultur, politikk, religion og historie, men også mangelvare, tabu, nytelse, helse og råvare. Alt dette tar Henry Notaker for seg på sin utrolige reise gjennom matens verden, fra steinalderen til i dag, kloden rundt. Dette er en ny utgave av Notakers kritikerroste bok som første gang ble utgitt i 1985. Boken er rikt illustrert med gamle tegninger og stikk, alt i svart/hvitt. Med kilder og registre.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788203225031
- EAN: 82-03-22503-9
- Utgivelsesår: 2000
- Forlag: Aschehoug
- Innbinding: Heftet
- Språk: Bokmål
- Personer: Notaker, Henry
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Spise- og drikkeskikker, Gastronomi
- Omfang/format: 379 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 379