Gårdsmat fra hjertet av Norge
Omtale
Dette er en kokebok med fokus på tradisjonelle matretter med kort vei fra jord til bord. Boka er delt inn i kapitler som forretter, kjøtt, fisk, og dessert, men har også et kapittel dedikert til oppskrifter basert på korn. Kjøttkapittelet fokuserer på betydningen av å bruke alle deler av dyret når en skal lage mat og tilbyr blant annet oppskrifter på helgemiddager av vilt. Fiskekapittelet trekker frem innlandsfisk som en glemt skatt. I tillegg til de tradisjonelle matoppskriftene har forfatterne også utarbeidet nye retter laget med norske råvarer. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788202640699
- EAN: 978-82-02-64069-9
- Utgivelsesdato: 24.08.2020
- Utgivelsesår: 2020
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Viestad, Andreas, Randem, Mette, Sveinsen, Charlotte Holberg
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 269 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 269