Ganens makt : norsk kokekunst og matkultur gjennom tusen år

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788203261176
Inngår i din bokpakke

Omtale

Aschehoug, 1996. 333 s., ill. (Maxi-bok) ISBN 82-03-26117-5 Gjennom mer enn tusen år har det pågått et spennende vekselspill mellom norske mattradisjoner og utenlandsk kokekunst. Vi har alle våre nasjonale favoritter, men hvor langt tilbake kan vi spore lutefisk, gammelost, kams ogkumpe, lapskaus og fiskepudding? Hva var forskjellen på maten i dalene og ved kysten, hos bonde og bymann, fattig og rik? Denne kulinariske historie- framstillingen er både en apetittvekkende skildring av hva nordmenn har spist gjennom tidene og en fortelling om rollen maten har i våre liv. Den er en kulturhistorisk dokumentasjon som også rommer en rekke autentiske, flere hundre år gamle oppskrifter.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788203261176
  • Utgivelsesår: 1996
  • Forlag: Aschehoug
  • Innbinding: Innbundet
  • Serie: Maxi-bok
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Notaker, Henry
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 333