Ganens makt : norsk kokekunst og matkultur gjennom tusen år

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788203260094
Inngår i din bokpakke

Omtale

I denne boka tar Notaker for seg vår mattradisjon gjennom tusen år, fra sagatidens kost via hverdagsfest hos Petter Dass til Asbjørnsens kokebok og dagens nye retter. Han ser på fattiges og rikes spisevaner, og den konstante vekselvirkningen mellom utenlandsk og innenlandsk, importert og egenprodusert mat. Med oppskrifts- og emneregister. Betegnelse: I denne boka tar Notaker for seg vår mattradisjon gjennom tusen år, fra sagatidens kost via hverdagsfest hos Petter Dass til Asbjørnsens kokebok og dagens nye retter. Han ser på fattiges og rikes spisevaner, og den konstante vekselvirkningen mellom utenlandsk og innenlandsk, importert og egenprodusert mat. Med oppskrifts- og emneregister.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788203260094
  • Utgivelsesår: 1993
  • Forlag: Aschehoug
  • Innbinding: Innbundet
  • Serie: OL's kulturprogram
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Notaker, Henry
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 333