Frå naturens kjøken : mat og matkultur frå kjøkenet under Lomseggen
Omtale
Når Arne Brimi serverer mat, er det som å få en smak av norsk natur. I denne kokeboka presenterer Brimi retter der norske råvarer står i høysetet. Her har tradisjonsrik hverdagsmat fått sin plass sammen med spennende gourmet-retter: rømmegrøt og reinsdyrstek, laks i mousselinesaus og jordbærcharlotte, jegersuppe og øl av einelog.... I tillegg til instruktive oppskrifter har Arne Brimi knyttet kommentarer til norske mattradisjoner og matkultur, skrevet i en personlig form, på hans egen dialekt. En annerledes kokebok som vil glede og begeistre alle matglade.
Betegnelse: Når Arne Brimi serverer mat, er det som å få en smak av norsk natur. I denne kokeboka presenterer Brimi retter der norske råvarer står i høysetet. Her har tradisjonsrik hverdagsmat fått sin plass sammen med spennende gourmet-retter: rømmegrøt og reinsdyrstek, laks i mousselinesaus og jordbærcharlotte, jegersuppe og øl av einelog.... I tillegg til instruktive oppskrifter har Arne Brimi knyttet kommentarer til norske mattradisjoner og matkultur, skrevet i en personlig form, på hans egen dialekt. En annerledes kokebok som vil glede og begeistre alle matglade.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788200364450
- Utgivelsesår: 1991
- Forlag: Universitetsforlaget
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Nynorsk
- Personer: Brimi, Arne, Wilson, Bengt
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 3
- Utgave: 1
- Illustrert: Nei
- Sider: 160