Frå naturens kjøken : mat og matkultur frå kjøkenet under Lomseggen

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788200364450
Inngår i din bokpakke

Omtale

Når Arne Brimi serverer mat, er det som å få en smak av norsk natur. I denne kokeboka presenterer Brimi retter der norske råvarer står i høysetet. Her har tradisjonsrik hverdagsmat fått sin plass sammen med spennende gourmet-retter: rømmegrøt og reinsdyrstek, laks i mousselinesaus og jordbærcharlotte, jegersuppe og øl av einelog.... I tillegg til instruktive oppskrifter har Arne Brimi knyttet kommentarer til norske mattradisjoner og matkultur, skrevet i en personlig form, på hans egen dialekt. En annerledes kokebok som vil glede og begeistre alle matglade. Betegnelse: Når Arne Brimi serverer mat, er det som å få en smak av norsk natur. I denne kokeboka presenterer Brimi retter der norske råvarer står i høysetet. Her har tradisjonsrik hverdagsmat fått sin plass sammen med spennende gourmet-retter: rømmegrøt og reinsdyrstek, laks i mousselinesaus og jordbærcharlotte, jegersuppe og øl av einelog.... I tillegg til instruktive oppskrifter har Arne Brimi knyttet kommentarer til norske mattradisjoner og matkultur, skrevet i en personlig form, på hans egen dialekt. En annerledes kokebok som vil glede og begeistre alle matglade.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788200364450
  • Utgivelsesår: 1991
  • Forlag: Universitetsforlaget
  • Innbinding: Innbundet
  • Språk: Nynorsk
  • Personer: Brimi, Arne, Wilson, Bengt
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 3
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Nei
  • Sider: 160