Forretter av fisk og skalldyr
Omtale
Forretten er startskuddet, den som setter fart på måltidet, som slår an tonen og skaper .forventning om det som skal komme. Er .forretten .lovende, kan du være ganske .sikker på at fortsettelsen blir bra, selv om det mange ganger er sånn at for.retten overgår resten. Er du på restaurant, .hender det at det er fristende å bestille flere forretter i stedet for en hovedrett. Forretten er ofte mer innovativ, mer kreativ og ny.skapende enn hovedretten. Kanskje er det sånn at det er lettere å leke innenfor et lite format, enklere å skape noe når man skal pirre sansene mer enn å mette.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788292527238
- EAN: 978-82-92527-23-8
- Utgivelsesdato: 14.11.2023
- Utgivelsesår: 2023
- Forlag: Pepper
- Innbinding: Heftet
- Serie: Bokasin
- Nummer i serien: #08/2023
- Språk: Bokmål
- Personer: Strømstad, Pia, Kolderup, Jørgen
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Forretter, matlaging, Sjømat
- Sjanger: Tidsskrifter
- Omfang/format: 120 sider
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 120