Fisk til hverdag og fest

Utsolgt
Utsolgt
ISBN/Varenr
9788202195625
Inngår i din bokpakke

Omtale

Fisk er godt, sunt, lett, billig og enkelt å tilberede. Enten man er på jakt etter en rask middag etter jobben, tradisjonsrik mat med eksotisk vri til vennefesten, klassisk søndagsmiddag eller god julemat, finner man forslag i denne boken. Boken er delt inn i kapitlene forretter, salater, supper og hovedretter, samt et eget kapittel med de beste og klassiske sausene. En fyldig omtale av alle fiskeslag som er benyttet i rettene, og en grundig veiledning i rensing og koking gjør boken ekstra fin for nybegynnere. Gjennomillustrert med fargefotografier. Med register. Tidligere utgitt i 1998 av Boksenteret.
Vis hele omtalen… Vis mindre

Produktinformasjon

  • ISBN/Varenr: 9788202195625
  • EAN: 82-02-19562-4
  • Utgivelsesår: 2000
  • Forlag: Cappelen Damm
  • Innbinding: Innbundet
  • Serie: Det norske kjøkken
  • Språk: Bokmål
  • Personer: Strømstad, Aase
  • Litteraturtype: Faglitteratur
  • Emne: Fiskeretter, matlaging
  • Omfang/format: 88 s.
  • Målgruppe: Voksne
  • Aldersgrense: 0
  • Opplag: 1
  • Utgave: 1
  • Illustrert: Ja
  • Sider: 88