Fisk til hverdag og fest
Omtale
Fisk er godt, sunt, lett, billig og enkelt å tilberede. Enten man er på jakt etter en rask middag etter jobben, tradisjonsrik mat med eksotisk vri til vennefesten, klassisk søndagsmiddag eller god julemat, finner man forslag i denne boken. Boken er delt inn i kapitlene forretter, salater, supper og hovedretter, samt et eget kapittel med de beste og klassiske sausene. En fyldig omtale av alle fiskeslag som er benyttet i rettene, og en grundig veiledning i rensing og koking gjør boken ekstra fin for nybegynnere. Gjennomillustrert med fargefotografier. Med register. Tidligere utgitt i 1998 av Boksenteret.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788202195625
- EAN: 82-02-19562-4
- Utgivelsesår: 2000
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Innbundet
- Serie: Det norske kjøkken
- Språk: Bokmål
- Personer: Strømstad, Aase
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Fiskeretter, matlaging
- Omfang/format: 88 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 88