Feinschmecker : et klassisk kjøkken
Omtale
Ingen av topprestaurantene i Oslo har eksistert like lenge som «Feinschmecker», noe som gjør den til en unik institusjon i det moderne norske kjøkkenet. Hva er en klassisk restaurant? Hva kreves av kjærlighet til råvarer, av kreativitet og matglede, av medarbeidere og fellesskap, for å fortsette å levere mat i ypperste klasse over 25 år? Boken er både en gjennomført kokebok og et portrett av restauranten. Den er formgitt av designer Rune Døli og fotografiene er tatt av matfotograf Lars-Petter Pettersen. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788232801572
- EAN: 978-82-328-0157-2
- Utgivelsesdato: 22.10.2018
- Utgivelsesår: 2018
- Forlag: Forlaget Press
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Stene-Johansen, Knut, Tangen, Vinay, Underthun, Lars Erik
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging, Feinschmecker
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 303 s.
- Målgruppe: Voksne
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 303