Den store middelhavsmat kokeboken
Omtale
Boka inneholder oppskrifter på retter fra Hellas, Tyrkia, Italia, Frankrike, Spania, Nord-Afrika og Midtøsten. Oppskriftene fra de enkelte landene gjenspeiler tilberedningsmetoder, matvaner og skikker. Et eget kapittel beskriver uvanlige ingredienser som er å finne i oppskriftene. Har register.
Betegnelse: Boka inneholder oppskrifter på retter fra Hellas, Tyrkia, Italia, Frankrike, Spania, Nord-Afrika og Midtøsten. Oppskriftene fra de enkelte landene gjenspeiler tilberedningsmetoder, matvaner og skikker. Et eget kapittel beskriver uvanlige ingredienser som er å finne i oppskriftene. Har register.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788278220924
- Utgivelsesår: 2004
- Forlag: Spektrum forlag
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Høydalsnes, Ann
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Målgruppe: Voksne
- Originaltittel: The essential Mediterranean cookbook
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 1
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 304