Trines kokebok for unge kokker : etter skoletid, middager, fredagskos, kaker og søte saker
Omtale
Matblogger Trine Sandberg oppfordrer ungdommer til å bruke mer tid på å lage mat til seg selv og familien. I boka er det samlet 65 populære oppskrifter som er inndelt i fire store kapitler. I Etter skoletid finner man toast, wraps, salater og annet man har lyst på etter en lang skoledag. Restene kan legges i matpakka eller spises på trening. Middagskapitlet inneholder mat som kebab, kyllingklubber, lakseburger, pasta og one-pot. Kapitlet Fredagskos inneholder blant annet fredagstaco og pizza, men også sunnere alternativer som sommerruller og sushisalat. Kakekapitlet har oppskrifter på populære kaker med frukt og bær, milkshakes, hjemmelaget kjeks og nutellasnurrer, for å nevne noe. Kokebok for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Produktinformasjon
- ISBN/Varenr: 9788202716394
- EAN: 978-82-02-71639-4
- Utgivelsesdato: 09.09.2021
- Utgivelsesår: 2021
- Forlag: Cappelen Damm
- Innbinding: Innbundet
- Språk: Bokmål
- Personer: Sandberg, Trine
- Litteraturtype: Faglitteratur
- Emne: Matlaging, Barn og ungdom
- Sjanger: Kokebøker
- Omfang/format: 239 sider
- Målgruppe: Voksne
- Alder: 9-11, 11-13, 13-16
- Aldersgrense: 0
- Opplag: 0
- Utgave: 1
- Illustrert: Ja
- Sider: 239